Σχετικα με εμας

Η ανάγκη να υπάρχει κανείς σήμερα στο Διαδίκτυο για επαγγελματικούς / επιχειρηματικούς λόγους ολοένα μεγαλώνει. Υπόσταση στο Διαδίκτυο αποκτά κανείς όταν έχει να παρουσιάσει περιεχόμενο. Αυτό μπορεί να είναι εικόνα, video ή κάποιο κείμενο. Είναι κοινή παραδοχή ωστόσο, ότι οι λέξεις έχουν πάντα τον πρώτο ρόλο. Μπορεί για παράδειγμα κάποιος να παρουσιάσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία μόνο με εικόνες; Ή να αναρτήσει ένα video χωρίς συνοδευτικό κείμενο; Δύσκολο…

Κείμενα δεν είναι μόνο τα άρθρα και οι αναλύσεις που πιθανόν χρειάζεται κανείς για το blog του. Κείμενα είναι και οι περιγραφές των προϊόντων στα e shops,τα σενάρια ή το social media content και για να έχουν απήχηση πρέπει πίσω από αυτά να στηθεί μια στρατηγική επιτυχίας. Το κείμενο είναι ο τρόπος που ορίζουμε την εικόνα μας. Ταυτόχρονα είναι και το κλειδί για επιτυχημένο SEO (Search Engine Optimization).

Δεν είναι απλό να αποκτήσει κανείς το υψηλής ποιότητας περιεχόμενο που χρειάζεται για την επιχείρησή του. Απλή ωστόσο, είναι η δέσμευσή μας σε κάθε πελάτη που επιλέγει το keimena.gr ως συνεργάτη του. Μαζί χτίζουμε το περιεχόμενό σας, καθώς εσείς έχετε τον έλεγχο σε όλα τα βήματα. Το keimena.gr είναι μια υπηρεσία δημιουργίας κειμένων από τους καταλληλότερους επαγγελματίες της αγοράς. Δημιουργούμε κείμενα για όλα τα web projects καθώς και περιεχόμενο για social media.

Οι άνθρωποι του keimena.gr δεν αντιμετωπίζουν το κείμενο ως εμπόρευμα. Καθένας μπορεί να βάλει στη σειρά έναν ικανό αριθμό λέξεων για να δημιουργήσει ένα αξιοπρεπές κείμενο. Εμείς θέλουμε να προσθέτουμε στο κάθε φορά κείμενο λόγο ύπαρξης και μοναδικό στυλ. Αυτός είναι και ο λόγος που η υπηρεσία μας συνεργάζεται με τους πλέον εξειδικευμένους επαγγελματίες, καθένας εκ των οποίων έχει επάρκεια και βαθιά γνώση του αντικειμένου του. Επαγγελματίες που δημιουργούν περιεχόμενο ικανό να αντηχήσει στο κοινό σας.

Οι ως τώρα πελάτες μας έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα. Την επιθυμία να μιλήσουν στους δικούς τους πελάτες μέσα από αξιόπιστο και κορυφαίο σε ποιότητα περιεχόμενο. Αυτό κάνουμε μαζί. Δεν απευθυνόμαστε σε εκείνους που αντιμετωπίζουν το κείμενο ως λέξεις που γεμίζουν μια σελίδα. Απευθυνόμαστε σε εκείνους που έχουν όραμα για την δουλειά τους και βλέπουν το κείμενο ως βασικό τους εργαλείο.

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και κερδίστε
τη συμμετοχή σας σε ένα από τα επόμενα σεμινάρια.